Ons werk

Geplaatst op 21 mei 2013 door Projectzonwering Nederland

Het ophangen en installeren van een zonwering is een vak. En onze ambachtsmensen zijn hierin gespecialiseerd. We werken voor kantoren, op scholen en bij zorginstellingen en door heel Nederland. Alle gerenommeerde merken onder 1 dak tegen een prijs die lager is dan een lokale stoffeerder. Om het voor u inzichtelijk te maken hoe wij bij Projectzonwering Nederland werken hebben wij een opsomming gemaakt van de verschillende diensten.

Vakmanschap

Werkwijze

Landelijke dekking

We zijn trots op de kwaliteit die we afleveren en de goede naam die we daarmee in de loop der jaren hebben opgebouwd.
Deze is gebaseerd op onze klantgerichte werkwijze, waarin ontzorgen en efficiency centraal staan, en wordt gewaarborgd door een breed assortiment professionele producten van gerenommeerde merken en fabrikanten.

Wij werken met vakmensen die vast in dienst zijn of al jarenlang met Projectzonweringen Nederland zijn verbonden. Ambachtsmensen die vaak al jaren zonweringen installeren. Allemaal hebben ze een VCA certificaat en zijn ze op de hoogte van onze interne procedures. Deze zijn overigens vastgelegd in een speciaal protocol van het platform projectinrichters (PPI) deze aan een ISO gerelateerd normering zorgt er voor dat wij scherp zijn en blijven, op al het werk. Vier keer per jaar worden wij bezocht door externe auditoren.

Een optimaal leef- en werkklimaat
Het belang van de juiste zonwering is groot. Want goede zonwering draagt bij aan een optimaal leef- en werkklimaat. Belangrijk is dat de mens zich comfortabel voelt in de ruimte waar hij leeft of werkt. Licht en warmte spelen hierbij een belangrijke rol.

Licht is van invloed op onze gemoedstoestand, gezondheid en op ons gedrag. In ieder kantoor, ziekenhuis, fabriek of openbaar gebouw is het dan ook van belang om voldoende aandacht aan dit onderwerp te besteden. Wij worden ons er steeds meer van bewust dat een goede daglichtregulering het welzijn en dus de productiviteit van de mens ten goede komt. Vooral op plaatsen waar met beeldschermen of displays wordt gewerkt kan directe lichtinval zeer hinderlijk zijn. Door reflectie van licht in het beeldscherm kunnen de ogen vermoeid raken en klachten ontstaan als hoofdpijn en concentratieverlies.

Ook de temperatuur in de woon- en werkruimte is van belang. In de zomer kan zonlicht ervoor zorgen dat de temperatuur in een ruimte oploopt naar extreme hoogtes. Ook hierdoor treedt vermoeidheid en concentratieverlies op. Door toepassing van de juiste zonwering kunnen geschetste problemen worden voorkomen, en wordt een optimaal werk- en leefklimaat gecreëerd.

Onze projectleiders en adviseurs nemen alle zorgen uit handen en regelen dat het precies zo wordt als afgesproken. Onze een tikkie anders service is al jaren een veelgevraagde dienst. Na de oplevering houden wij jaarlijks de vinger aan de pols en regelen dat u een passend onderhouds- of reinigingsadvies krijgt van een van de specialisten op dat gebied.