Landelijke dekking

Geplaatst op 21 mei 2013 door Projectzonwering Nederland

+ werkzaam in heel Nederland en België 

+ geen extra reiskosten en reistijd

+ eigen vakmannen in dienst

+ adviseur en installateur altijd bij u in de buurt 

Wij zijn zelf gevestigd in Duiven, maar onze teams zitten door heel Nederland. Wij installeren op elke locatie in Nederland en de kop van België. Er is dus altijd wel een adviseur of vakman dicht bij u in de buurt, die graag even langskomt. Gratis, want wij berekenen geen reiskosten of reistijd door aan onze klanten. Met onze landelijke dekking en eigen stoffeerders hoeft u nooit lang te wachten op uitvoering.

Onze klanten zijn verspreid over heel Nederland en België. Van Maastricht tot Groningen en van Den Helder tot Antwerpen. Voor een lijstje met klanten die u voor gingen klik hier.

U vindt altijd passende zonwering bij Projectzonwering Nederland! Ons assortiment is enorm. Van rolgordijnen, plisségordijnenverticale lamellen, horizontale jaloezieën, paneelgordijnen, vouwgordijnen en screens. Voor alle soorten zonwering kunt u bij ons terecht. Wij verkopen en installeren nagenoeg alle soorten zonwering.

Wij werken o.a. voor de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven.

U kunt ons altijd even bellen voor informatie over onze landelijke dekking, of over de producten en bijbehorende prijzen. Of voor een vrijblijvende afspraak via ons telefoonnummer 026 312 17 01.

13739888_s